Mercuroid Music

Mercuroid Music, nieuwe muziekstudio in Borne! Sinds kort is Kaymon actief in zijn nieuwe muziekstudio bij de Tambourijn in Borne. Hier produceert hij voornamelijk zijn eigen muziek, maar zal ook lessen gaan geven in het maken van elektronische (dance) muziek! Zo kun je bij hem terecht om alles te leren over synthesizers, mixen, masteren, produceren en sound design. 

Van complete beginners die willen leren hoe ze hun eigen muziek kunnen maken, tot gevorderden die hun skills willen upgraden. Bij Mercuroid Music worden verschillende lessen aangeboden die voor iedereen toepasselijk zijn in wat hij/zij graag wilt leren.

De technieken zijn te gebruiken in alle muziek genres. Aangezien Kaymon ervaring heeft in veel genres en gewerkt heeft aan verschillende (film) muziek stukken, zijn de lessen voor jong & oud interessant. In zijn nieuwe muziekstudio met HQ analoge hard- & software kun je verzekerd zijn van een hoge geluidskwaliteit.

Voor muzikanten, bands, Sing & Songwriters, podcast makers of ieder ander die bezig is met audio, biedt Mercuroid Music een mix & mastering services aan. Hierdoor kun je verzekerd zijn dat jouw muziek het beste tot zijn recht komt op CD, Spotify, iTunes en alle andere platformen.  


Kijk voor al het les aanbod & services op www.mercuroidmusic.com

Of loop gerust binnen bij De Tambourijn!