Docenten

Hier vind u informatie over alle docenten die lesgeven aan De Tambourijn.

 • Jan van der Sluis
  Sinds 2004 ben ik de eigenaar van de Tambourijn. Voorheen ben ik 23 jaar werkzaam geweest in de zorgsector en heb hier met veel plezier gewerkt. Toch wou ik mijn horizon verbreden en heb ik in 2004 de stap gezet om een slagwerspeciaalzaak te beginnen. Na ruim 8 jaar is er heel veel gebeurd binnen de Tambourijn. We geven met een jong team vol enthousiasme les, zowel op drums, gitaar, keyboard als zang. Toen ik 9 jaar oud was ben ik begonnen met trommelen bij de plaatselijke muziekvereniging in Oldenzaal. Dit heb ik heel lang gedaan met veel plezier en passie. Vandaar dat ik mij hierin heb gespecialiseerd en mijn diploma slagwerkinstructeur voor ongestemd slagwerk heb behaald. In deze hoedanigheid ben ik divserse keren Nederlands kampioen geworden. Momenteel richt ik mij op de leerlingen van de Tambourijn. Ook geef ik nog enkele uren muziekactiviteiten binnen de stichting Ambiq. Dit doe ik met veel plezier en het geeft mij veel voldoening.
 • Pia Rosens
  Vanaf mijn 14e speel ik gitaar, op de gitaar die ter decoratie in de woonkamer stond. De akoestische gitaar heeft toch wel mijn voorkeur, het zet meteen een sfeer neer en je kan er zo ontzettend veel mee. Ook het schrijven van nummers vind ik een leuk en creatief proces. In 2013 ben ik afgestudeerd als muziektherapeut en in 2014 als docent omgangskunde. Vanaf 2010 geef ik les bij De Tambourijn en dat doe ik met veel plezier! In de lessen vind ik het belangrijk om liedjes te spelen die de leerling aanspreekt. Hoe gaaf is het als jij jouw favoriete lied kan spelen. En plezier staat voorop, dan wordt er het meest geleerd. meer info: www.piamuziek.nl
 • Marco Mepschen
  Hoi, ik ben Marco Mepschen en geef drumles aan de Tambourijn. Sinds mijn geboorte trommel ik op alles wat los en vast zit. Op ongeveer mijn 8ste kreeg ik mijn eerste drumles aan de muziekschool in Emmen en Coevorden. Sindsdien heb ik bij diverse drumbands,harmonie/fanfare orkesten en combo’s gespeeld. Vanaf de middelbare school begon ik in bandjes te drummen. Ik heb 2 jaar gestudeerd aan het Conservatorium in Zwolle. Sinds 2001 speel ik bij The Heinoos. Elke week trekken we erop uit om feesten in het land op te leuken met “rock ’n roll(!)”. In 2020 heb ik mijn eerste drumboek “Hit The Drums” geschreven. Het is een lesmethode voor beginners. Sinds 2012 geef ik les in Borne en dat doe ik met heel veel plezier. Daarnaast geef ik drumles in omgeving Hardenberg. Ik vind het mooi om te zien dat leerlingen enthousiast worden van drummen en muziek. In mijn lessen maak ik gebruik van oefeningen op papier en leer ik je om met bestaande liedjes mee te drummen.
 • Daniël Mouthaan
  Welkom in GITAARLAND !!!! Mijn naam is Daniel Mouthaan en de gitaar is al sinds mijn 6e jaar mijn grootste maatje. Sinds dit schooljaar 2013/2014 mag ik mij bij dit gezellige en spontane team in de Tambourijn voegen. Ik speel al erg lang gitaar en doe dat ook nog veel met bands en artiesten in het hele land en soms ook buitenland. Daarnaast geef ik al meer dan 15 jaar gitaarles. Kom gerust eens voor een proefles als je interesse hebt, maar pas op ! als je één keer de smaak te pakken hebt…..wil je misschien niks anders meer J Groetjes Daniel
 • Toetsen

  Wil je toetsen leren spelen, dan kun je verschillende kanten op; piano, keyboard of accordeon. En heel erg leuk, allerlei verschillende muziekstijlen. Wat je voorkeur ook is, wij helpen je graag op weg. Belangrijk is dat je met plezier muziek maakt en dat dit aansluit op je eigen niveau,

  In de les maken we gebruik van YouTube, Cd’s of samenspel zodat je al snel jouw favoriete muziek kunt (mee)spelen. Alles kan/mag, van Pop tot Rock tot Klassiek.

 • Anouk, Zangdocent

  “Als ik groot ben word ik zangeres”, voor velen een droom maar voor mij was het een doel.

  Al vanaf mijn derde wist ik dat ik dit wou gaan doen en ik ben er nooit van afgeweken. Jaren van zanglessen en studies hebben mij de zangeres gemaakt wie ik nu ben.

  Om mijn kennis door te geven aan anderen vind ik één van de leukste dingen om te doen, ik krijg er energie van om mensen te zien groeien en ik geniet er van als de leerling zelf geniet van het zingen!

 • Dennis Jaarsbergen

  Mijn naam is Dennis Jaarsbergen en ben sinds een half jaar gitaar docent bij de Tambourijn!

  In mijn jeugd heb ik dertien jaar gitaarles gehad van Paul Menzing een fantastische leraar die mij echt hele mooie dingen heeft geleerd!

  Sindsdien ook altijd in bands gespeeld! Van Dancing bands top 100 muziek tot bruiloften!

  Maar ook 7 jaar begeleidingsband geweest van Harry Slinger waar ik ook een CD mee heb opgenomen en 5 liedjes heb geschreven! Harry is bekend van de band Drukwerk uit de jaren 80 met als grote hit “Je loog tegen mij”!!

  Begin van het jaar 2023 heb ik mee gedaan aan het TV programma “The Tribute, Battle of the bands” op SBS6 met de band Born to Follow, Bon Jovi tribute band, dit was het tweede seizoen!

  Nu met het oog op mooie optredens en het les geven op gitaar bij de Tambourijn is er veel moois ontstaan op muziek gebied voor mij!

  Met alle fantastische leerlingen is het erg leuk om te werken bij de muziekschool in Borne!

  Vriendelijke groet, Dennis Jaarsbergen