Docenten

Wij werken met een team van enthousiaste, jonge leraren, die het leuk vinden om muziekles te geven en bereid zijn zich voor de volle 100% in te zetten.

Jan van der Sluis

Sinds 2004 ben ik de eigenaar van de Tambourijn.
Voorheen ben ik 23 jaar werkzaam geweest in de zorgsector en heb hier met veel plezier gewerkt.

Toch wou ik mijn horizon verbreden en heb ik in 2004 de stap gezet om een slagwerspeciaalzaak te beginnen.

Na ruim 8 jaar is er heel veel gebeurd binnen de Tambourijn.
We geven met een jong team vol enthousiasme les, zowel op drums, gitaar, keyboard als zang.

Toen ik 9 jaar oud was ben ik begonnen met trommelen bij de plaatselijke muziekvereniging in Oldenzaal.
Dit heb ik heel lang gedaan met veel plezier en passie.
Vandaar dat ik mij hierin heb gespecialiseerd en mijn diploma slagwerkinstructeur voor ongestemd slagwerk heb behaald.
In deze hoedanigheid ben ik divserse keren Nederlands kampioen geworden.

Momenteel richt ik mij op de leerlingen van de Tambourijn. Ook geef ik nog enkele uren muziekactiviteiten binnen de stichting Ambiq.
Dit doe ik met veel plezier en het geeft mij veel voldoening.

Marlijn Snijders

Voor mij bestaat er geen leven zonder muziek..
Als kind zong ik de hele dag en vanaf mijn 12e ben ik gaan drummen. Ik heb jaren les gehad, ik heb in een slagwerkgroep gespeeld en geef nu zelf al een aantal jaren drumles bij de Tambourijn. Ik doe dit met veel enthousiasme en plezier en dit probeer ik de kinderen ook mee te geven. Naast de drumlessen sta ik voor twee jongens slagwerkgroepen (Slagveld), wat ook erg leuk is. Sinds kort stop ik mijn enthousiasme ook in het geven van de BAM lessen (beginnen aan muziek).

Naast het geven van muzieklessen heb ik de PABO en muziektherapie gestudeerd.

Pia Rosens

Vanaf mijn 14e speel ik gitaar, op de gitaar die ter decoratie in de woonkamer stond.
De akoestische gitaar heeft toch wel mijn voorkeur, het zet meteen een sfeer neer en je kan er zo ontzettend veel mee. Ook het schrijven van nummers vind ik een leuk en creatief proces.
In 2013 ben ik afgestudeerd als muziektherapeut en in 2014 als docent omgangskunde. Vanaf 2010 geef ik les bij De Tambourijn en dat doe ik met veel plezier! In de lessen vind ik het belangrijk om liedjes te spelen die de leerling aanspreekt. Hoe gaaf is het als jij jouw favoriete lied kan spelen. En plezier staat voorop, dan wordt er het meest geleerd.
meer info: www.piamuziek.nl

Marco Mepschen

Hoi, ik ben Marco Mepschen en geef drumles aan de Tambourijn.
Sinds mijn geboorte trommel ik op alles wat los en vast zit. Op ongeveer mijn 8ste kreeg ik mijn eerste drumles aan de muziekschool in Emmen en Coevorden.
Sindsdien heb ik bij diverse drumbands,harmonie/fanfare orkesten en combo’s gespeeld. Vanaf de middelbare school begon ik in bandjes te drummen.
Ik heb 2 jaar gestudeerd aan het Conservatorium in Zwolle.

Sinds 2001 speel ik bij The Heinoos. Elke week trekken we erop uit om feesten in het land op te leuken met “rock ’n roll(!)”.

Sinds 2012 geef ik les in Borne en dat doe ik met heel veel plezier. Daarnaast geef ik drumles in omgeving Hardenberg. Ik vind het mooi om te zien dat leerlingen enthousiast worden van drummen en muziek. In mijn lessen maak ik gebruik van oefeningen op papier en leer ik je om met bestaande liedjes mee te drummen.

Daniël Mouthaan

Welkom in GITAARLAND !!!!

Mijn naam is Daniel Mouthaan en de gitaar is al sinds mijn 6e jaar mijn grootste maatje.

Sinds dit schooljaar 2013/2014 mag ik mij bij dit gezellige en spontane team in de Tambourijn voegen.

Ik speel al erg lang gitaar en doe dat ook nog veel met bands en artiesten in het hele land en soms ook buitenland. Daarnaast geef ik al meer dan 15 jaar gitaarles.

Kom gerust eens voor een proefles als je interesse hebt, maar pas op ! als je één keer de smaak te pakken hebt…..wil je misschien niks anders meer J

Groetjes Daniel

Rosanne Sanders

Rosanne Sanders Zangdocent

Op video’s ben ik terug te zien als vier jarig meisje met een microfoon in mijn hand. Zingen voelt voor mij als een tweede natuur en vandaar leek het mij vanzelfsprekend hier iets mee te doen. Na veel zanglessen te hebben gehad aan het conservatorium in Enschede, begon het me steeds meer te kriebelen om zelf les te geven. Aangezien ik zelf een leerling ben geweest, kan ik me goed verplaatsen in hem of haar.  In mijn lessen probeer ik daarom altijd een veilige en ontspannen sfeer te creëren. Er is altijd ruimte om fouten te maken en plezier staat op nummer één.

Toetsen

Wil je toetsen leren spelen, dan kun je verschillende kanten op; piano, keyboard of accordeon. En heel erg leuk, allerlei verschillende muziekstijlen. Wat je voorkeur ook is, wij helpen je graag op weg. Belangrijk is dat je met plezier muziek maakt en dat dit aansluit op je eigen niveau,

In de les maken we gebruik van YouTube, Cd’s of samenspel zodat je al snel jouw favoriete muziek kunt (mee)spelen. Alles kan/mag, van Pop tot Rock tot Klassiek.