Over de Tambourijn

De Tambourijn is een winkel gecombineerd met muziekopleidingen, genaamd Muziekopleidingshuis De Tambourijn. Op deze website kunt u met al onze facetten kennismaken. Van muziekles, tot verkoop, workshops en kinderfeestjes. Maak uw keuze boven in het menubalk en kom meer te weten over ons bedrijf.

MISSIE

Muziekopleidingshuis de Tambourijn is onderdeel van Muziekhuisspeciaalzaak de Tambourijn. De docenten van de Tambourijn zijn uitvoerende musici die bevlogenheid voor muziek levend houden en podiumervaring over kunnen dragen.

De Tambourijn biedt ruimte voor muzikale vrijheid, plezier en een persoonlijk geluid. Belangrijk hierbij vinden wij dat de leerling zijn lessen volgt in een prettig, ontspannen klimaat. De lessen worden in overleg met de docent afgestemd op de wensen van de leerling. Muzikanten van alle leeftijden en achtergronden zijn welkom bij de Tambourijn om hun muzikale talenten te ontdekken, te ontplooien, geïnspireerd te worden en samen te spelen.

VISIE

De Tambourijn staat garant voor openbaar, professioneel en toegankelijk onderwijs. Belangrijk hierbij zijn de volgende aandachtspunten:

– goede sfeer, waarbij een leerling zich prettig voelt en zich optimaal muzikaal kan ontplooien

– omgangsvormen zijn informeel en collegiaal

– leerling krijgt een uitgebreid aanbod aan instrumentkeuze

– elk moment van het jaar kan een leerling beginnen met lessen

 DOEL

De Tambourijn wil het aanbod van lessen vergroten, o.a. met melodisch slagwerk, en muziek verzorgen aan speciale doelgroepen.

 

U bent altijd welkom bij ons aan de Oonksweg om de sfeer te proeven. De koffie staat klaar.